Sunday, April 15, 2018

Hadiah Hari Guru 2018

Posted by Kiut Miut Kraf at 5:59 AM
Reactions: 
0 comments
Assalamualaikum..

alhamdulillah sekejap saja masa berlalu.. 
last sy update blog ni tahun lepas tentang hari guru & hari nurse..
bukan malas nak update tapi agak sibuk dengan tempahan & family..

so kali ni saya nak tunjukkan hadiah hari guru untuk tahun 2018..
banyak produk & design yang baru.. tak nak sama dengan tahun lepas..
bagi kelainan sedikit tahun ni.. jom tengok hadiah2 nya..
------------------------------------------------------
1. Keychain Happy Teachers Day
Rm4.50 per pcs

* sorry la gambar senget.. :p


2. Keychain / Rm2.00 per pcs










3. Bookmark / Rm1.50 per pcs




4. Bookmark / Rm3 per pcs




5. Fridge Magnet / Rm2.50 per pcs



6. Pencil Case / Rm5 per pcs


7. Pencil Case (boleh letak nama cikgu)
Rm8 per pcs



8. Pencil Case Bercorak (boleh letak nama cikgu)
Rm10 per pcs



9. Bantal (Size half A4)
Rm10 per pcs  


10. Frame Gantung / Rm10 per pcs



untuk tempahan boleh lah wassap ke 0137006737..




Sunday, March 26, 2017

Nurse Day 2017

Posted by Kiut Miut Kraf at 2:38 PM
Reactions: 
0 comments
Assalamualaikum..

Ok.. Sebelum ni kita dh buat 3 post utk Hadiah Hari Guru 2017..


utk kali ni, sy nak tunjuk pula Hadiah Hari Jururawat..
actually ni gambar2 customer order tahun lepas ye..
since sy buat utk produk hari nurse ni based on customer request..
sebab tu xda sample.. 
kalau anda nak order frame, pencil case, Magnet dll boleh request dgn sy ye..

meh kite tgk dlu antara gift hari nurse yg pernah sy buat sbelum ni...


 
Keychain With Name

Hp Strap With Name


Keychain Nurse Signage




Bantal

------------------------------------------------------------

Sebarang pertanyaan @ tempahan :

Wassap : 0137006737 (Hajar)
Email : kiutmiutkraf@gmail.com
Facebook & IG : Kiut Miut Kraf

Tempahan hari nurse & hari guru akan ditutup pada pertengahan bulan 4.. 
Jadi apa tunggu lagi..

cepat2 buat tempahan sbelum sy close order... 
sekian utk en3 ni.. bye2.. ^_^






Hadiah Hari Guru 2017 (Part 3)

Posted by Kiut Miut Kraf at 2:24 PM
Reactions: 
0 comments
Assalamualaikum..

Sambungan post sbelum ni, 
boleh klik utk lihat2 pelbagai handmade gift utk hari guru :



Actually utk post kali ni kite tunjuk gambar sample tahun lepas.. 
Saje kite upload lg skali.. kot2 ada yg berkenan nk order..
-----------------------------------------------------------------
Fridge Magnet TM3
Rm3.50 / pcs
Keychain TK9 
Rm3.50 / pcs

Keychain T10 
Rm2.00 / pcs
Keychain T11
Rm3.50 / pcs


Keychain T12
Rm1.80 / pcs


Keychain T13
Rm4.00 / pcs


Bookmark TB4
Rm1.80 / pcs


Pencil Case TP3
Rm7.50 / pcs

*Size besar 10cm

Pencil case TP4
Rm6.50 / pcs

*Size kecik 8cm


Pencil case TP5
Rm7.50 / pcs 

Bantal TL1
Rm12.00 / pcs 

Pen Holder TH3


Frame TF1
Rm25.00

------------------------------------------------------------

Sebarang pertanyaan @ tempahan :

Wassap : 0137006737 (Hajar)
Email : kiutmiutkraf@gmail.com
Facebook & IG : Kiut Miut Kraf

Tempahan hari guru akan ditutup pada pertengahan bulan 4.. Jadi apa tunggu lagi..
cepat2 buat tempahan sbelum sy close order... sekian utk en3 ni.. bye2.. ^_^





 

Kiut Miut Kraf Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea