Sunday, June 12, 2016

i'm back

Posted by Kiut Miut Kraf at 1:03 AM
Reactions: 
0 comments
Assalamualaikum & salam rindu serta salam ramadhan..

bersawang giler blog ni ye.. setahun lebih jg sy x update ape2..
x aktif ke?? actually kiut miut kraf masih ada ye..aktif lg dlm menyiapkan tempahan customer..
cuma x sempat nk update di blog.. ceh, bz mengalahkan menteri..hik3...
actually, sy slow kan skit aktiviti kraf bile anak 1st kua dlu.. then baru rest dlm bape bulan, sy pregnant anak 2nd plak..alhamdulillah rezeki Allah swt bg.. ni kire baru lg la abis pantang aritu pastu terus rush buat order hari guru.. syukur sgt2, masih ramai yg menempah utk order hari guru..

skrg ni anak 1st, Fateha dh 1 tahun 9 bulan & anak 2nd , Firas dah 3 bulan.. dpt sepasang boleh la rest lame skit.. boleh tumpu pd kraf balik tp still family first.. ye dak..
insyaallah, secara berperingkat sy akan update hasil2 kraf customer sepanjang 1 tahun x update blog ni.. alhamdulillah, kiut miut kraf jg skrg bkn setakat 0n9 je ye.. kedai pon dh ada.. kecik2 je di Felda Tenggaroh, Mersing.. ada la skit2 bekalkan bhn kraf, jahitan, terima tempahan kraf..

ok..itu je rasenye nk bebel utk introduction setelah lama menghilang..hehehe..

bg sesiapa yg nk order kraf yg kiut miut, boleh send order ke :

Email : kiutmiutkraf@gmail.com
Wassap / Telegram : 0137006737
FB / Page : Kiut Miut Kraf
Instagram : Kiut Miut Kraf

sekian dlu utk post kali ni... bye2... muah2..


Friday, April 17, 2015

Project Kraf Hari Guru & Hari Jururawat

Posted by Aja at 8:33 PM
Reactions: 
0 comments
Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia..

Hari Guru akan tiba tidak lama lagi..
pasti nye ramai ibu bapa yg sedang mencari hadiah utk anak2 memberikan kepada guru  mereka sebagai tanda sokongan & terima kasih kerana mendidik anak2..

jadi disini Kiut Miut Kraf telah menyediakan beberapa sample hadiah yg boleh anda semua pilih utk diberikan kepada guru-guru..

bagi yg ingin menempah, boleh la email ke kiutmiutkraf@gmail.com atau wassap 0137006737..
listkan nama produk kraf tersebut beserta qty nye ye...

meh kite cek ape produk kraf yg Kiut Miut Kraf sediakan utk Hari Guru 2015 ni..

---------------------------------

1) KEYCHAIN


Keychain A - Rm3.50


Keychain B - Rm2.50


Keychain C - Rm2.50


Keychain D - Rm3.00

 

Keychain E - Rm2.50


Keychain F - Rm3.50

-------------------------------------------

2) BOOKMARK


Bookmark A - Rm1.50


Bookmark B - Rm2.50


Bookmark C - Rm2.50


Bookmark D - Rm2.50

-------------------------------------

3) PENCIL CASE


Pencil Case Zip + Keychain Hari Guru 
Size : 7cm x 21cm (Kecik) 
Harga : Rm5.50


Pencil Case Zip + Keychain Hari Guru 
Size : 9cm x 21cm (Besar) 
Harga : Rm6.50

-----------------------------------

4) BANTAL COMEL


Bantal Love @ Petak
Size : 18cm x 18cm
Harga : Rm12.00

--------------------------------

5) PEN HOLDER


Pen Holder + Frame 
Rm18.00

* Boleh request utk ubah frame itu menjadi frame yg boleh letak gambar...


Pen Holder 
Rm10.00

-----------------------------------

disamping itu, hari jururawat juga akan tiba x lama lg.. 12 Mei 2015..
jadi jika ada yg nk beri hadiah kepada jururawat, boleh la menempah jg..
design sama seperti di bawah, sy hanya akan mengubah ayat kepada Selamat Hari Jururawat & menukar ke kartun jururawat.. 


sy hanya buka order utk Hari Guru atau Hari Jururawat ni sehingga 30 April 2015 ye.. 
x nak last minit order sbb nnti kelam kabut..

sampai disini saje en3 sy kali ni.. 
Jika ada ape2 pertanyaan, boleh la wassap sy 0137006737 atau email ke kiutmiutkraf@gmail.com..
bye2...


Friday, March 13, 2015

100 pcs Applique

Posted by Kiut Miut Kraf at 9:41 AM
Reactions: 
0 comments
Assalamualaikum & Salam Sejahtera..

hari ini sy nk publishkan 1 lg order yg dh siap...
100 pcs Applique size 7cm - 8cm..


Ada macam2 bentuk atas permintaan customer..
berminat nk order??

boleh emailkan ke kiutmiutkraf@gmail.com
atau wassap ke 0137006737..

sekian untuk hari ini...bye2...

 

Kiut Miut Kraf Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea