Thursday, August 11, 2011

Order From College Fwen..

Posted by Aja at 11:07 PM
Reactions: 
0 comments
Kali ni sy nk tunjuk order dri kwn class sy mase blaja kat kolej dlu..
Kami same2 amek IT (Software Engineering)..
Rasenye dh hampir 2 tahun kami xjumpe,
since kami habis blaja akhir 2009..
contact pon guna FB je..hehe..

Kwn sy ni, Safa namenye..
Suke betul dgn Lembu..
Tu yg dia minta buatkan Moo Moo Keychain..
Tambah lg Dolphin hijau & Keychain I Luv U..

First Time buat ni..Jadi x??
Yg ni pon first time buat..ada mcm dolphin x??
Keychain I Luv U letak nama Safarina
& ini Frame 2 tingkat - utk junior kami yg bertunang..
Kwn serumah Safarina mase blaja dlu..
sy kenal gitu2 je la, since kami amek lain course..

Thnk u Safa sbb sudi order dgn Aja..
Lain kali order lg ye..hehe..
Kpd yg nk order atau ada pape pertanyaan,
sila emailkan ke kiutmiutkraf@gmail.com
Thnks..
Jumpe lagi..

Order From K.Mimi...

Posted by Aja at 10:59 PM
Reactions: 
0 comments
Kali ni sy dpt large order from K.mimi..
2 coin purse & 6 Hairclip utk anak perempuan K.mimi - aliya & alisa..
& 1 keychain utk anak lelaki K.mimi - Ariff..

Coin Purse Hello Kitty For Alisa
Coin Purse Button Mushroom For Aliya
Keychain kereta with name for Ariff
2 Double Hairclip With Name
4 Double Hairclip Without Name..

Brgnye dh lame sampai ke tgn K.mimi..
Hehe..Bawu skrg nk upload..(sy bz skit)..
Byk lg ni order yg dh siap, xsempat nk upload lg..
ada masa sy upload k..
Thnks utk K.mimi yg sudi tempah..
Kpd yg nk order, boleh emailkan ke kiutmiutkraf@gmail.com
Sekian, Time Kasih..(^_^)

Monday, August 8, 2011

To Auntie Latifah

Posted by Aja at 11:06 PM
Reactions: 
0 comments
Craft yg Auntie Latifah order :-

1) Keychain Cupcake
2) Keychain Pencil
3) Keychain Cendawan Butang
4) 3 Double Love Hairclip

telah pun siap..
Kalau auntie terbaca status sy ni, sila contact sy ye..
Hp sy rosak, jd mesej2 yg auntie antr ke sy sbelum ni dh hilang..
No hp auntie sy xsempat save..
Sy xtau mcm mane nk contact auntie..
Please contact sy ye..No sy masih same..
Thnks..
 

Kiut Miut Kraf Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea