Saturday, January 30, 2010

Delicate Fingers Giveaway

Posted by Aja at 10:34 PM
Reactions: 
0 comments
Happy 9th anniversary to Delicate Fingers..Sempena 9th anniversary, Delicate Fingers wat giveaway ni..Kalo dapat bestnye sebab sy mmg hantu beg..Suke kumpul beg2 ni..So sy xnak lepaskan peluang untuk join giveaway ni..Kot2 dapat..Kepada yang nak join sila klik disini..


Monday, January 25, 2010

2 In 1 Eyelet Plier Wit 100pcs Eyelet

Posted by Aja at 9:57 PM
Reactions: 
5 comments
Hye..tgk ni, sy dh dpt 2 in 1 eyelet plier wit 100pcs eyelet rings..Bawu smpi petang td..Sy mmg tercari2 benda ni..kebetulan k.jaja from jajakraf inform pasal benda ni, terus sy cri kat lelong.com then terus beli tanpa berfikir..hik3..Kalau sesiapa yg berminat nak tahu harga atau mcm mana nak beli benda ni boleh lah tanya..Tp sy xda jual ye..sy just bole inform harga & tempat untuk beli..;-)



Eyelet plier & eyelet rings ni sy akan gunakan untuk buat keychain from felt..tp ada brg yg kurang lagi iaitu polyfill fiber..Sy sedang mencari kat mana ada jual polyfill fiber tu..Kalau ada sesiapa tahu bolehlah inform sy k..Dimanakah aq boleh membeli ko wahai POLYFILL FIBER..Hik3..

Thursday, January 21, 2010

My Luverly Craft Giveaway

Posted by Aja at 6:18 PM
Reactions: 
0 comments
Happy Belated Birthday To MY LUVERLY CRAFT..Cowi lmbt wish..Cantek2 brg untuk giveaway ni..Hope kite dpt..;-)

Kepada yg nak join sila klik gambar diatas & kena buat ni :

  • Jadi follower MY LUVERLY CRAFT
  • Buat entry mengenai MY LUVERLY CRAFT GIVEAWAY di blog anda bagi ramai boleh join
  • Add MY LUVERLY CRAFT dalam blog list anda
  • Bagi komen & link blog anda dan email anda

Tarikh tutup : 27 January 2010 (dah nak dekat..Semua cepat join)

Wednesday, January 20, 2010

Button Planet 1st Birthday Giveaway

Posted by Aja at 9:01 PM
Reactions: 
0 comments
Congratulation to Button Planet for 1st Birthday..Semoga success selalu..

Untuk meraikan 1st birthday, Button Planet nak bagi FREE VOUCHERS bernilai RM20.00..Ada 3 vouchers untuk dimenangi and you can redeem the vouchers by selecting any buttons from Button Planet..

Here's what you need to do to win this giveaway :

  • Become Button Planet's Follower.
  • Leave a comment at the end of this entry.
  • Make an entry in your blog about Button Planet's 1st Birthday and this giveaway, If you don't have a blog then sent an email to your friends, relatives, groups, etc (and cc the email to Button Planet's email)
  • After that leave a comment here again about it..

This giveaway is open to all Button Planet's Customers and Followers until the end of this month..31 January 2010. A random generator will be used to select the winners.

Kepada yg nak join sila lah klik gambar di atas..Chaiyo chaiyo!!:-) Sy pon nak menang jg..Hehe

Tuesday, January 19, 2010

My Sweet Den Giveaway 2010..

Posted by Aja at 11:07 AM
Reactions: 
0 comments
Ini adalah New Year Giveaway 2010 from My Sweet Den..Nak sgt giveaway ni..

Here's what you need to do to win this giveaway.
  • Post about this giveaway in your blog (You earn FIVE extra entries into the drawing if you post an entry about it in your blog.
  • Leave a comment to this post with a link to your post.
  • Be my follower.

Giveaway ni akan ditutup pada 31 January(Ahad)..Pemenang nye akan dipilih & diumumkan pada 2 February(Selasa)..

Kepada yg nak join sila klik gambar di atas..

Wednesday, January 13, 2010

Hair Band & Hair Clip

Posted by Aja at 10:52 PM
Reactions: 
0 comments
Yahoo!! Berjaya menyiapkan hair band & hair clip ni..Menakutkan Teddy bear ni..Saja2 buat untuk pakai sendiri..Hehe....Kat hair band ni, sy letak teddy bear & nama sy..So kalau ada yg nak tempah boleh lah email sy..Jgn risau, sy tak akan letak teddy bear yg menakutkan ni..hehe

Hair Band - RM3.50

Ada beberapa design untuk hair clip..Kemudian diletakkan button from Button Planet..

Love Hair Clip - RM 2.50 (sepasang)

Big Hair Clip - RM3.50

Small Hair Clip - RM2.50 (Sepasang)


Star Hair Clip - RM2.50 (Sepasang)


Price Excluding Postage
Email me craft.souvenir@gmail.com if you interested.

 

Kiut Miut Kraf Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea