Sunday, February 28, 2010

Children's Book Giveaway

Posted by Aja at 12:59 PM
Reactions: 
0 comments
Kali ni sy join Children's Book Giveaway from Little Red Reading Nook..Hadiahnya menarik perhatian sy..kalo dpt buku ni, sy nk bg kat adk sy..Dia kecik lg so sesuai la utk dia..So kpd yg nak join boleh lah klik disini ni..Tarikh tutup : 3/3/2010..

Monday, February 22, 2010

My New Creation & Keroppi

Posted by Aja at 12:23 AM
Reactions: 
0 comments
My Bf tanya sy, boleh x buatkan something untuk dia letak dekat dashboard kereta..Bentuk kereta, warna biru(sbb kereta dia warna biru) & letak nama kami berdua..So sy pon buat seperti yg diminta..Hasilnya adalah :

FRONT

BACK

Yg bahagian belakang ni sy saja buat sama mcm yg depan..So boleh tukar-tukar..Tinggi kereta ni 18.5 cm & Lebarnya 21.5 cm..Sy ingat nak buat besar lagi tp kain felt xmencukupi..Harga untuk kereta ni RM17.00(Bf sy order pon kena bayar tau)..hehehe..


Ada rupa Keroppi tak??Hehe..Order from my friend..Hope dia suka..Kepada yang berminat boleh email craft.souvenir@gmail.com untuk membuat tempahan..

My Best Friend Wedding

Posted by Aja at 12:04 AM
Reactions: 
0 comments
14/2/2010, Sy pergi ke majlis perkahwinan kwn baik sy masa sy form 4 (2005)..Masa tu sy student baru..Sy sekolah disitu hanya 1 tahun then sy pindah..Tp kami ttp berkawan baik sampai sekarang..Tak sangka dia dah kawin..

So sempena perkahwinan dia, sy buatkan 1 hadiah special for someone special..Tada...


Keychain I LOVE U, sy letak nama pengantin di tengah-tengah..Hope mereka berbahagia hingga ke anak cucu..Amin..

Friday, February 19, 2010

Noir Jewelry Giveaway

Posted by Aja at 6:01 PM
Reactions: 
0 comments
Kali ni sy join Noir Jewelry Giveaway..Terpegun tengok set rantai ni..Cantek sgt..Kalo dpt, sy nak adiahkan kat mak sy..Mesti mak sy suke..hehe


Tarikh tutup giveaway ni 26/2/2010..lg 1 week je..so kpd yg nak join sila klik disini..Chaiyo Chaiyo!!

Tuesday, February 16, 2010

NurelL's Giveaway

Posted by Aja at 8:13 PM
Reactions: 
0 comments


Tada....Cantek tak item2 kat dlm gambar ni??Haa...Kali ni sy join NurelL's Craft First Giveaway...Berkenan sungguh dengan item2 ni..Saja join, kot2 dapat ke..Mmg suke kalo dpt ni..
So kepada yang nak join sila klik di sini ok...Tarikh tutup nye 25 March 2010..

Friday, February 12, 2010

Giveaway Di sini Hatiku..

Posted by Aja at 10:31 AM
Reactions: 
0 comments
Hye..Kali ni sy join Di sini hatiku : my 1st giveaway from fawa...Comei2..so kepada yg nak join sila klik disini k..

 

Kiut Miut Kraf Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea