Friday, March 26, 2010

Cute & Yummy Giveaway..

Posted by Aja at 6:12 PM
Reactions: 
1 comments
Kali ni sy join Cute & Yummy Giveaway..Ezyane buat giveaway ni sempena burfday dia xlme lg..Happy Burfday..Awl2 lg dh wish..hik3..Menarik hadiah2 nye..



Suke sangat ngn amigurumi ni..comel nye..hope dpt la..buku tu pon sy suke..semua la adiah ni sy suke..hik3..(^_^)..Kepada yg nk join kena buat :-

1- This giveaway ONLY for followers. (dah buat)
2- Spread the word on your sidebar and in a post. (dah buat)
3- Add CuteandYummy's link in your blog list. (dah buat)
4- Leave a message in my comment and pls also leave email address so I can find you. (dah buat jg)

Klik
disini k..(^_^)..Chaiyo Chaiyo..

Friday, March 12, 2010

Popsicle Sticks Frame

Posted by Aja at 6:29 PM
Reactions: 
0 comments
Lama x update blog..Agak bz akhir2 ni..tp sy tetap sempat buat craft..Kali ni sy buat Popsicle Sticks Frame..Frame kali ni dibuat berasaskan Felt & Colorful Popsicle Sticks(Batang Aiskrim)..Kemudian dihias dgn sedikit bunga-bungaan..(>_<)..

Front
Back
Sy close-up skit Frame ni..Hehe..Saja je letak gambar My Favourite Artist ni..SS501...Mmg minat sgt ngn SS501 ni..

Harga bagi Popsicle Sticks Frame ni RM7.00..Kepada yg berminat, bolehlah email sy..

Monday, March 1, 2010

Frame Keychain

Posted by Aja at 1:00 AM
Reactions: 
0 comments
Sy mendapat idea untuk membuat frame keychain ni bila terpandang frame dekat rumah sy..slalu tgk frame besar je, so sy buat frame keychain ni supaya senang untuk dibawa ke mana2..letak la gmbr pape..For example : letak gmbr bf @ gf pastu gantung dekat beg atau kat mana2 yg sesuai..

Saiz frame keychain ni adlh saiz gmbr passport..Harga frame keychain ni RM4.50...Kepada yg berminat bolehlah email sy, craft.souvenir@gmail.com untuk membuat tempahan..Price excluding postage..
 

Kiut Miut Kraf Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea