Sunday, March 26, 2017

Nurse Day 2017

Posted by Kiut Miut Kraf at 2:38 PM
Reactions: 
0 comments
Assalamualaikum..

Ok.. Sebelum ni kita dh buat 3 post utk Hadiah Hari Guru 2017..


utk kali ni, sy nak tunjuk pula Hadiah Hari Jururawat..
actually ni gambar2 customer order tahun lepas ye..
since sy buat utk produk hari nurse ni based on customer request..
sebab tu xda sample.. 
kalau anda nak order frame, pencil case, Magnet dll boleh request dgn sy ye..

meh kite tgk dlu antara gift hari nurse yg pernah sy buat sbelum ni...


 
Keychain With Name

Hp Strap With Name


Keychain Nurse Signage




Bantal

------------------------------------------------------------

Sebarang pertanyaan @ tempahan :

Wassap : 0137006737 (Hajar)
Email : kiutmiutkraf@gmail.com
Facebook & IG : Kiut Miut Kraf

Tempahan hari nurse & hari guru akan ditutup pada pertengahan bulan 4.. 
Jadi apa tunggu lagi..

cepat2 buat tempahan sbelum sy close order... 
sekian utk en3 ni.. bye2.. ^_^






Hadiah Hari Guru 2017 (Part 3)

Posted by Kiut Miut Kraf at 2:24 PM
Reactions: 
0 comments
Assalamualaikum..

Sambungan post sbelum ni, 
boleh klik utk lihat2 pelbagai handmade gift utk hari guru :



Actually utk post kali ni kite tunjuk gambar sample tahun lepas.. 
Saje kite upload lg skali.. kot2 ada yg berkenan nk order..
-----------------------------------------------------------------
Fridge Magnet TM3
Rm3.50 / pcs
Keychain TK9 
Rm3.50 / pcs

Keychain T10 
Rm2.00 / pcs
Keychain T11
Rm3.50 / pcs


Keychain T12
Rm1.80 / pcs


Keychain T13
Rm4.00 / pcs


Bookmark TB4
Rm1.80 / pcs


Pencil Case TP3
Rm7.50 / pcs

*Size besar 10cm

Pencil case TP4
Rm6.50 / pcs

*Size kecik 8cm


Pencil case TP5
Rm7.50 / pcs 

Bantal TL1
Rm12.00 / pcs 

Pen Holder TH3


Frame TF1
Rm25.00

------------------------------------------------------------

Sebarang pertanyaan @ tempahan :

Wassap : 0137006737 (Hajar)
Email : kiutmiutkraf@gmail.com
Facebook & IG : Kiut Miut Kraf

Tempahan hari guru akan ditutup pada pertengahan bulan 4.. Jadi apa tunggu lagi..
cepat2 buat tempahan sbelum sy close order... sekian utk en3 ni.. bye2.. ^_^





Hadiah Hari Guru 2017 (Part 2)

Posted by Kiut Miut Kraf at 11:53 AM
Reactions: 
0 comments
Assalamualaikum..

Sambungan post sbelum ni Hadiah Hari Guru 2017
boleh klik sini :

Ni kite sediakan beberapa lagi hadiah hari guru.. 
lebih banyak pilihan..meh tengok ye.. ^_^

Bookmark TB3 (Boy)
Rm2.50 / pcs

Bookmark TB3 (Girl)
Rm2.50 / pcs


Pencil Case TP1 
Rm7.50 / pcs

* boleh request letak nama cikgu.


Pencil Case TP2
Rm8.50 / pcs

* boleh request letak nama cikgu.

Pen Holder TH1 

* sesuai utk guru lelaki


Pen Holder TH2 

---------------------------------------------------------

Sebarang pertanyaan @ tempahan :

Wassap : 0137006737 (Hajar)
Email : kiutmiutkraf@gmail.com
Facebook & IG : Kiut Miut Kraf

Tempahan hari guru akan ditutup pada pertengahan bulan 4.. Jadi apa tunggu lagi..
cepat2 buat tempahan sbelum sy close order... sekian utk en3 ni.. bye2.. ^_^

Friday, February 24, 2017

Bantal Bunga Rose

Posted by Kiut Miut Kraf at 10:17 PM
Reactions: 
1 comments
Assalamualaikum..

alhamdulillah, utk tahun 2017 ni sy nk perkenalkan 1 lg handmade baru ye..

"BANTAL BUNGA ROSE"


Ni hasil sy yg pertama.. alhamdulillah menjadi..
Tema : Purple & Yellow..

Bantal bunga rose sgt sesuai dijadikan sebagai hadiah, hiasan kereta, hiasan pelamin, sofa & pelbagai lagi.
Bukan itu aje, bantal ni boleh juga dijadikan 
sebagai pengikat langsir @ headrest dalam kereta..

alang2 hari raya dh x lama lg.. 
Bagi yg nk hias ruang tamu anda, boleh la order bantal bunga rose ni.. letak kat sofa & pengikat langsir.. 
mesti lagi meriah raya tahun ni..

Size standard bantal ni 12 inci ye..
Tp utk pengikat langsir & headrest kereta, size 8 inci..
Jika anda nak size yg lbh besar pon boleh.. 
Kami ada menawarkan size 8", 10", 12" & 15"..

Utk bantal2 di bawah ni, sy buat size standard 12 inci..


Hasil Kedua.. 
Tema : JDT / Royal Blue & Red


Hasil Ketiga..
Tema : Pink & Black

Manakala 2 pasang bawah ni customer order ye.. Tqvm..

Tema : JDT / Royal Blue & Red


Tema : Red & Black

Utk tempahan, boleh wassap sy 0137006737 @ emailkan ke kiutmiutkraf@gmail.com

sekian dlu utk en3 kali ni..bye2..muaah..:)



Wednesday, February 22, 2017

Hadiah Hari Guru 2017

Posted by Kiut Miut Kraf at 11:30 AM
Reactions: 
2 comments
Assalamualaikum..

walaupun hari guru masih ada beberapa bulan lagi, 
tp thn ni sy buka order awal skit ye sbb xnk kelam kabut mcm tahun lepas..
so sy amat mengalu-alukan bg yg nk order, 
boleh order awal ye especially yg nk order dlm quantity yg byk..
kat sini ada beberapa sample hadiah hari guru.. boleh pilih2..
Bookmark TB1
Rm2.50 / pcs 
Bookmark TB2
Rm3.00 / pcs

Keychain TK1
Rm2.50 / pcs

Keychain TK2
Rm2.50 / pcs

Keychain TK3
Rm2.50 / pcs

Keychain TK4
Rm2.50 / pcs

Keychain TK5
Rm2.50 / pcs

Keychain TK6 (Boy)
Rm3.00 / pcs

Keychain TK6 (Girl)
Rm3.00 / pcs

Keychain TK7 (Boy)
Rm2.50 / pcs

Keychain TK7 (Girl)
Rm2.50 / pcs

Keychain TK8 (Boy)
Rm2.50 / pcs

Keychain TK8 (Girl)
Rm2.50 / pcs

Fridge Magnet TM1
Rm3.00 / pcs

Fridge Magnet TM2
Rm2.50 / pcs

insyaallah akan ada lg..sy akan update dari masa ke semasa..
buat masa ni, sy tunjuk yg ni dlu k.. 

utk tempahan, boleh wassap 0137006737 @ email ke kiutmiutkraf@gmail.com
terima kasih..

 

Kiut Miut Kraf Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea