Sunday, August 15, 2010

Kerm's Craft Giveaway

Posted by Aja at 10:32 PM
Reactions: 
1 comments
Lame rasenye xjoin giveaway...kali ni sy join Kerm's Craft Giveaway..
hadiah2nye mmg menarik sgt...
jom tgk hadiah2 nye..

1st prize

Dpt plushie, flannel, ribbon & button..
menarik kan??

2nd prize

3 owg peserta akn dpt keychain nama ni...
design kite leh tentukan sendiri..
seronok kan???

so semua meh la join..(^_^)v

Wednesday, August 11, 2010

Frame & Keychain...

Posted by Aja at 11:05 AM
Reactions: 
2 comments
Hye semua...Salam Ramadhan kpd semua umat islam...(^_^)
Sy telah menyiapkan beberapa tempahan..Jom lah tgk gmbr2 nye..

Haa...Sy xtaw sape nama owner frame ni..hehe...
dia dtg kedai sy bln lepas, mase tu malam..
dia minta sy buatkan 1 frame ikut size yg dia bg..
then dia nk mek esk nya waktu tengah hari..
kirenye ni emergency order la ye..
so sy siapkan secepat yg mungkin dlm mase kurang dari 24 jam tu..
siap jg pd waktu yg ditetapkan..express punye keje ni...

I Luv Keychain utk Fariza...
yg ni sy buat besar skit sbb nama dia panjang..
kalo ikut saiz asal mmg xmuat...
keychain ni dh smpi kat tgn tuannye & dia ada bg comment tau..

" Salam kak.. Sudah terima. Cantiknye kak. :) "

I Luv Keychain ni utk Habibah...
yg ni plak sy buat kecik skit sbb simple je huruf dia...
keychain ni dh smpi kat tgn tuannye & dia pun ada bg comment tau..

" salam..

brgn tu dh smpei..thnks a lot..
sgt cntik n sgt suke :)
nxt time bleh la sy order lg ek...heee..
TQVM.. ;) "

Syukur lah mereka semua suke ngn hasil kerja sy...
Selamat berpuasa semua...

Monday, August 9, 2010

Vehicle Keychain

Posted by Aja at 8:26 PM
Reactions: 
2 comments
Ni la ciptaan terbawu sy...Vehicle Keychain...
Ermm...Ada "bus", "helicopter", "ambulance", "kapal terbang", "jet pejuang", "kereta api"..
Ada lg nk wat sebenarnye mcm "teksi", "kete polis", "lori", "lori pasir", "trektor" & byk lg..
dh siap gunting2, tinggal nk jahit..
tp masa free sy dh tamat...
sy kembali bz..next time la sy wat..
so kite tgk dulu keychain2 yg sy dh siap wat ni...

-Kete api-
-bas kuning-
-bas pink-
sy suke bas ni sebab wane pink...hehe
-ambulance-
muke dia mcm cencurut...masam je..hehe
-pink helicopter-
sy teramat suke helikopter ni...sebab tu sy wat byk helicopter..
-red helicopter-
-green helicopter-
-yellow helicopter-
-brown helicopter-
-kapal terbang-
-jet pejuang-

habis sudah..comel x???
komen2 la ye..kot2 ada kekurangan...
kpd yg nk order boleh email sy ye...
semua yg kat ats ni lum ada sape yg punya..
kalo nk beli, email je k...
sekian en3 kali ni..
selamat malam semua..

Frame Again

Posted by Aja at 12:03 PM
Reactions: 
0 comments
Disebabkan sy mmg free minggu lepas,
lepas je siapkan semua order2 sy pon menyibukkan diri dgn membuat frame
smbil2 tgk cite korea yg dh lame sy beli, tapi bawu skrg berkesempatan nk tgk...
Ni ada 9 frame..New design..xsame ngn corak2 yg dulu...

-1-

-2-

-3-

-4-

-5-

-6-

-7-
-8-
-9-

Sy paling suke yg wane hijau...
yg ni semua belum ada yg punya kecuali yg no 7...
yg tu dh ada owg beli..
so kalo berminat, email sy ye craft.souvenir@gmail.com...
 

Kiut Miut Kraf Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea