Monday, January 25, 2010

2 In 1 Eyelet Plier Wit 100pcs Eyelet

Posted by Aja at 9:57 PM
Reactions: 
Hye..tgk ni, sy dh dpt 2 in 1 eyelet plier wit 100pcs eyelet rings..Bawu smpi petang td..Sy mmg tercari2 benda ni..kebetulan k.jaja from jajakraf inform pasal benda ni, terus sy cri kat lelong.com then terus beli tanpa berfikir..hik3..Kalau sesiapa yg berminat nak tahu harga atau mcm mana nak beli benda ni boleh lah tanya..Tp sy xda jual ye..sy just bole inform harga & tempat untuk beli..;-)



Eyelet plier & eyelet rings ni sy akan gunakan untuk buat keychain from felt..tp ada brg yg kurang lagi iaitu polyfill fiber..Sy sedang mencari kat mana ada jual polyfill fiber tu..Kalau ada sesiapa tahu bolehlah inform sy k..Dimanakah aq boleh membeli ko wahai POLYFILL FIBER..Hik3..

5 comments:

  1. camna nak dapat kan alat eyelet ni ye

    Keif 0195702750

    ReplyDelete
  2. Mne boleh beli eyelet tool ni... Plz reply..

    ReplyDelete
  3. sy dh x ingat laman web tempat sy beli tu.. sy beli dri supplier china..sbb mase tu x da lg supplier melayu yg jual.. tp skrg dh byk supplier melayu yg jual.. ni sedikit info di mana boleh dptkan eyelet plier ni ye..

    1) http://www.susndfeltproduct.com/

    2) FB : Mas Craft Garden

    hope info ni dpt membantu..

    ReplyDelete

 

Kiut Miut Kraf Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea