Tuesday, May 25, 2010

Parcel Dh Sampai..

Posted by Aja at 3:19 PM
Reactions: 
Brg2 yg ditunggu dah sampai...Posmen asik membebel je, hari2 ada je brg2 utk siti hajar...Sbb boleh dikatakan dlm 1mgu, 4 - 5 kali bungkusan utk sy smpi...cume xsempat snap sbb bz menjahit, uruskan kedai..Hari ni free skit la..Hehe..

Dpt 2 Parcel...

Sy order Cotton Canvas, Flower Applique & Gingham Snapclip Cover..
Sy mmg t'tgu Flower Applique tu sbb Stok dah abis..Tgk tu byk sy borong..

Printed Felt ni plak from Aimi Craft..
Sy beli 2 pack..Ingt nk buat Coin Purse tp mcm kecik sgt..
Akn dipikirkan kemudian, nk buat apa dgn Printed Felt ni..

Esk Mybe xda parcel utk sy, tp lusa ni ada dri jb & next week from US..
xsabo2 ni...Hehehe..

2 comments:

  1. hehe..malunya saya..
    sis, aimi pn tgh tggu dr US ni..tak sabar..

    ReplyDelete
  2. hehe..xyh malu..aimi beli brg dgn buttonsdotcom ke??sy pun xsabo ni..borong printed felt byk2..hehe..tamak btol..

    ReplyDelete

 

Kiut Miut Kraf Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea