Wednesday, August 11, 2010

Frame & Keychain...

Posted by Aja at 11:05 AM
Reactions: 
Hye semua...Salam Ramadhan kpd semua umat islam...(^_^)
Sy telah menyiapkan beberapa tempahan..Jom lah tgk gmbr2 nye..

Haa...Sy xtaw sape nama owner frame ni..hehe...
dia dtg kedai sy bln lepas, mase tu malam..
dia minta sy buatkan 1 frame ikut size yg dia bg..
then dia nk mek esk nya waktu tengah hari..
kirenye ni emergency order la ye..
so sy siapkan secepat yg mungkin dlm mase kurang dari 24 jam tu..
siap jg pd waktu yg ditetapkan..express punye keje ni...

I Luv Keychain utk Fariza...
yg ni sy buat besar skit sbb nama dia panjang..
kalo ikut saiz asal mmg xmuat...
keychain ni dh smpi kat tgn tuannye & dia ada bg comment tau..

" Salam kak.. Sudah terima. Cantiknye kak. :) "

I Luv Keychain ni utk Habibah...
yg ni plak sy buat kecik skit sbb simple je huruf dia...
keychain ni dh smpi kat tgn tuannye & dia pun ada bg comment tau..

" salam..

brgn tu dh smpei..thnks a lot..
sgt cntik n sgt suke :)
nxt time bleh la sy order lg ek...heee..
TQVM.. ;) "

Syukur lah mereka semua suke ngn hasil kerja sy...
Selamat berpuasa semua...

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. hai...saya ade gak wat item cam niey...tapi tgk dari blog jajakraft...takut gak nak post kat blog takut nnti org kata meniru plak...lgpn saya buat tok clip hari holder...tapi memg cantek sgt design2 awak....so sweet...kalu rajin jengah2 ler blog saya...

    http://farralovecraftfelt.blogspot.com

    ReplyDelete

 

Kiut Miut Kraf Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea