Thursday, August 11, 2011

Order From College Fwen..

Posted by Aja at 11:07 PM
Reactions: 
Kali ni sy nk tunjuk order dri kwn class sy mase blaja kat kolej dlu..
Kami same2 amek IT (Software Engineering)..
Rasenye dh hampir 2 tahun kami xjumpe,
since kami habis blaja akhir 2009..
contact pon guna FB je..hehe..

Kwn sy ni, Safa namenye..
Suke betul dgn Lembu..
Tu yg dia minta buatkan Moo Moo Keychain..
Tambah lg Dolphin hijau & Keychain I Luv U..

First Time buat ni..Jadi x??
Yg ni pon first time buat..ada mcm dolphin x??
Keychain I Luv U letak nama Safarina
& ini Frame 2 tingkat - utk junior kami yg bertunang..
Kwn serumah Safarina mase blaja dlu..
sy kenal gitu2 je la, since kami amek lain course..

Thnk u Safa sbb sudi order dgn Aja..
Lain kali order lg ye..hehe..
Kpd yg nk order atau ada pape pertanyaan,
sila emailkan ke kiutmiutkraf@gmail.com
Thnks..
Jumpe lagi..

0 comments:

Post a Comment

 

Kiut Miut Kraf Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea