Thursday, January 10, 2013

2012 Customer Order Line Up Part 2

Posted by Aja at 5:20 PM
Reactions: 
Salam 1 Malaysia...

Seperti yg sy janjikan pd en3 yg lepas,
ini ye sambungan customer order 2012 yg sy xsempat post..

8) Pn Rahimah Hassan



Bekalan bookmark utk pelajar2 khas..
Brg2 disediakan, nnti mereka akan buat sendiri mengikut cth yg diberikan..
of course price nye murah skit..
kalo yg dh siap, 1 pcs rm1.80..
Mek secara bulk order (lebih 50 pcs), 1 pcs rm1.50..

tp utk yg ini, 1 pcs sy kire rm0.90...
kalo mek borong (lebih 50 pcs), rm0.75 saje..

brg2 yg disediakan adalah ice cream stick, felt yg dh siap dipotong & wording..
nnti tinggal men tampal2 je...senang kan??



ini adalah design2 yg dh siap dipotong..
nnti tinggal tampal je pd ice cream stick tu...

------------------------------------------

9) Izzati (utk hari usahawan di USM)


7 pcs Frame (size 4R)

kalo nk tgk gmbr setiap satu,
boleh singgah ke FB Kiut Miut Kraf 



10 pcs Hp Case 

------------------------------------------

10) Nuri


Car Charm Double Love - Rm10.00

-----------------------------------

11) Shella


Keychain I Love U - Rm6.50




Keychain Kereta (tulisan di dpn & belakang) - Rm6.50

-------------------------------------

12) Hanis


Keychain Kereta (tulisan di dpn & belakang) - Rm6.50

-----------------------------------------

13) Ieja Naiema


Pencil Case (size besar) + Keychain - Rm25.00..
boleh isi macam2 dlm ni..
yg ni Kak Ieja yg request size mcm ni..

abis sudah...
itu sajelah order2 customer utk bulan 11 hingga ke bulan 12..
utk tahun baru ni, belum ada lg customer order..
byk sgt mase lapang..
jd kan, sy beli borong byk novel..haha..


ikutkan ada 12 tajuk yg sy berminat nk beli..
maklumlah..last sy beli novel dlu pas spm..dh 5-6 tahun lepas..
so ni kire balas dendam..hehe..
sy jelajah 3 kedai, jumpe 5 je dri 12 tajuk tu..
yg "sayang cikgu ketat ketat" tu, men beli je sbb tgk tajuk mcm best..
sbb masih xpuas aty sbb dpt beli 6 novel je..
jd sy pun beli lg 4 novel secara online..
tamak haloba sungguh..yg kt ats ni pun baru je abis bace 1..


yg ni cite2 korea, taiwan & jepun yg sy beli 2 bulan lepas..
xabis lg tgk..baru bape kerat je yg sy tgk..
tamak haloba kan..hehehe...

so sementara nk tunggu customer membuat order ni, 
sy byk menghabis kan mase membaca novel, tgk cite korea & 
buat ready made craft..

nnti sy akn upload ready made craft yg dh siap ye di en3 akn dtg...
jumpe lg..bye3...(^_^)v

0 comments:

Post a Comment

 

Kiut Miut Kraf Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea