Monday, October 7, 2013

Minions In Progress

Posted by Aja at 4:37 PM
Reactions: 
Hohoho...Hi semua...selamat petang..
eh...lupe plak nk kena bg salam dlu..

Assalamualaikum & Selamat Petang...hehe..

Arini saje2 buat post ni haa..
nk tunjuk la yg kite tgh buat Minions...


siap potong badan, mata, kaki, baju..
tinggal dia punye tangan je..pastu men cantum2 baru la dijahit..


so currently sy tgh buat yg belah kiri tu ye 5 pcs 
& pastu nk buat yg mata 1 5 pcs jg..
abaikan yg belah kanan tu ye..
yg tu saje2 je buat.. mcm baby gitu..kaki dok kat ats..
tgn didepang kan minta dukung..hehehe...

baru siap 1, ada lg 9 nk kena buat..
pastu nk move to next order..
42 keychain nama utk majlis perpisahan student darjah 6..
kirenye cikgu mereka ni nk bg hadiah suprise utk anak muridnye..
sy baru siapkan 2 utk tunjuk hasil nye pada cikgu tu..


alhamdulillah beliau suke..
so lepas je siap order Minion sy akan terus settlekan yg lg 40 keychain nama ni..
banyak kan?

actually masih banyak order yg menanti, 
alhamdulillah sy bersyukur dgn rezki yg diberikan..

yelah sebelum sy close order bulan 11 ni & 
berhenti rehat utk beri laluan kpd sy buat persiapan majlis kahwin sy,
ini la bulan terakhir ye..
insyaallah kalo xda aral, sy akan buka order smula pada bulan 3 tahun depan..

so kepada sesiape nk buat order, masih boleh ye..
dialu-alukan...insyaallah sy cube buat yg terbaik..

kalo nk buat order, boleh emailkan ke
kiutmiutkraf@gmail.com ataupun hubungi sy di 013-7006737 (hajar)
ataupun boleh pm di fb sy ye..

ok la..sy nk sambung menjahit lepas penat berceloteh ni..
hehe...bye2 semua...peace..(^_^)v



0 comments:

Post a Comment

 

Kiut Miut Kraf Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea