Sunday, June 12, 2016

i'm back

Posted by Kiut Miut Kraf at 1:03 AM
Reactions: 
Assalamualaikum & salam rindu serta salam ramadhan..

bersawang giler blog ni ye.. setahun lebih jg sy x update ape2..
x aktif ke?? actually kiut miut kraf masih ada ye..aktif lg dlm menyiapkan tempahan customer..
cuma x sempat nk update di blog.. ceh, bz mengalahkan menteri..hik3...
actually, sy slow kan skit aktiviti kraf bile anak 1st kua dlu.. then baru rest dlm bape bulan, sy pregnant anak 2nd plak..alhamdulillah rezeki Allah swt bg.. ni kire baru lg la abis pantang aritu pastu terus rush buat order hari guru.. syukur sgt2, masih ramai yg menempah utk order hari guru..

skrg ni anak 1st, Fateha dh 1 tahun 9 bulan & anak 2nd , Firas dah 3 bulan.. dpt sepasang boleh la rest lame skit.. boleh tumpu pd kraf balik tp still family first.. ye dak..
insyaallah, secara berperingkat sy akan update hasil2 kraf customer sepanjang 1 tahun x update blog ni.. alhamdulillah, kiut miut kraf jg skrg bkn setakat 0n9 je ye.. kedai pon dh ada.. kecik2 je di Felda Tenggaroh, Mersing.. ada la skit2 bekalkan bhn kraf, jahitan, terima tempahan kraf..

ok..itu je rasenye nk bebel utk introduction setelah lama menghilang..hehehe..

bg sesiapa yg nk order kraf yg kiut miut, boleh send order ke :

Email : kiutmiutkraf@gmail.com
Wassap / Telegram : 0137006737
FB / Page : Kiut Miut Kraf
Instagram : Kiut Miut Kraf

sekian dlu utk post kali ni... bye2... muah2..


0 comments:

Post a Comment

 

Kiut Miut Kraf Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea