Tuesday, April 24, 2012

Blog Review - Niza Shope's

Posted by Aja at 12:22 PM
Reactions: 
Salam Semua...

Terasa mcm lame xupdate blog...
Bz sgt2... 
Sy ada byk gmbr tempahan yg dh siap & tunggu mase je utk dipublish dkt blog ni..
tp nnti dlu...arini sy nk buat lg 1 Blog Review..
Sy akn review blog 



Bile anda klik je link di atas, akn kuar page mcm ni..
Cute kan???
teringin jg nk buat mcm ni tp xreti..hehehe..

Niza Shope's ni terkenal dgn pembuatan Felt T-Shirt...


Ini slh satunye...Cantik kan??


Bantal utk baby...Comei2..(^_^)


Ya Allah, ini agi la comei...
Doll Couple - Pasangan Pengantin..
Sgt cantik..kena teliti kalo nk buat doll ni...


Yg ini sy mmg xpena nampak...
Slalunye kalo kain biase adlah..
ini dri felt..mmg unik sgt..
ape dia ni??
haa kalo nk tau ini lah dia beg poket..
bile anda buka zip yg melengkung tu, akan kuar beg lg 1..
ini lah hasilnye bile dh dibuka zip..tgk gmbr bwh ni ye..


Nampak tu, dri beg kecik transform jd tote bag...
mmg kreatif...wonderful..


Ini pun cantek sgt..
Mcm 3D plak..
yg ini Hp Case Boboi Boy..
Cantek right??

Selai dri berkraf, Niza Shope's juga ada supply brg2 mentah kraf..
cth spt :-


Button Bulat..Ada byk kaler..


Split Ring


Adjustable Ring


Mata Gedix


Cloth Button With Refill..

Mcm2 ada kan??
Boleh la kwn2 semua singgah blog Niza Shope's..


Sekian utk en3 kali ini...
Anyong...Bye2..

0 comments:

Post a Comment

 

Kiut Miut Kraf Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea