Thursday, April 26, 2012

My Big Shot Machine..

Posted by Aja at 11:57 PM
Reactions: 
Taraa....Finally i get my own big shot machine...
Wah...Really really happy...


I like the color... Ada pink2...♥♥♥
kegunaan mesin ni adalah untuk memotong felt, kertas, foam & mcm2 lg..
mesin ni bernilai Rm500 ++... Siap kos pos..

tp hanya mesin saje tau..
nk potong dia, kena guna die...
sy beli 4 die stakat ni.. berabis dkt Rm300 jg la...
sbb 1 die harganye dlm lingkungan Rm60 - Rm300..
so nk beli die, kena pilih betul2 yg kite akn slalu guna..(^_^)


Spellbinder Butterfly.. Boleh cut & emboss skali..
3D Rose... I like this flower...cun sgt2...


Parcel get from US..
sy beli Die bunga & daun..
2nd tu, sy beli die kaki frame..
so pasni le wat frame guna kaki frame tu..
sy guna mountin board...dia keras kan..
so boleh menampung frame sy & boleh letak ats meja..(^_^)


Ini lah hasilnye dri Die 3D Rose tu...
dh siap gelek guna big shot, terus lilitkan..
so boleh la pasangkan brooch, le wat hairclip, headband & hias kat mane2 kraf anda..

amacam??senang kan??hehehe..

Ini pula hasil dri Die Bunga & Daun...
Sy xingt nama bunga ni...hehehe...
Canteq kan bile dihias pd frame ni...

Segalanya mudah kan pada zaman skrg ni..
kite gelek2 je, dh siap..xpyh susah2 mengunting...

Orait...Sekian dlu untuk en3 kali ni..
akn byk update di masa2 akan dtg..
Good night...Bye2..(^_^)v




4 comments:

  1. Hye...mintak contact no. dealer yang jual big shot machine ni bley?

    ReplyDelete
  2. As salam.. Sy pn nm mntk no dealer yg jula big shot machine ni

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Info supplier big Shot ni :

    1) FB : Lazy Bee

    2) Sus n d Felt Product : http://www.susndfeltproduct.com/

    ReplyDelete

 

Kiut Miut Kraf Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea