Friday, April 27, 2012

Customer Order

Posted by Aja at 9:36 PM
Reactions: 
Salam 1 Malaysia...

Kali ni sy nk menjimatkan masa, jd sy publish kan 3 order skaligus...
Ok...tanpa membuang mase, sy nk tunjukkan order Eina dri Sabah...
20 Pcs Rose brooch 2 Color
20 Pcs Rose brooch 1 Color
ini lah hasil dri menggunakan Die 3D Rose spt yg sy tunjuk dlm en3 yg lepas..


For the first time, Sy membuat bantal mengunakan Flanel & ada jg guna felt..
Bantal ini utk Burfday Girl - Ann....


Ini pula, Frame 3 tingkat berbentuk bulat...
yg ni khusus dibuat utk Abg kpd Ann (tuan punye bantal) - Wafiy..
Happy Birthday ye Ann & Wafiy....(^_^)


Yg Frame 3 Tingkat Love ni pula untuk Burfday Girl - Murni...
ini merupakan order keempat dri Murni....
Katenye utk Burfday dia kali ni, Bf dia kate cri je ape2 hadiah...
nnti Bf dia akn byrkan...
sbb tu la dia order frame Love 3 tingkat ni...
siap ada scallop2 kat tepi frame..
canteq x??hehehe...

Ramai btul yg menyambut Burfday bulan ni ye..
Sy pun sedang menyiapkan lg 1 bantal untuk burfday jg...
utk Hari Guru punye present pon ada...

Nti sy akn update lg ye...
Nk sambung menjahit....wink3...
Bye2..Salam...

0 comments:

Post a Comment

 

Kiut Miut Kraf Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea