Tuesday, June 22, 2010

Coin Purse 4 Nora

Posted by Aja at 4:47 PM
Reactions: 
Akhirnye siap juga coin purse ni...ini order dri Nora...Dia nk 4 Coin Purse & letak nama..sy mengambil masa yg lama utk menyiapkan nye sbb mule2 kain dh bis..then sy agak bz dgn uruskan bisnes CC, Craft Dhearty, Stok2 baru byk smpi..Jd semua order tergendala utk sementara waktu..akhirnye sy berjaya siapkan semua ni pada pukul 6.30 pagi hari ahad..maknenye sy xtido la kan..Tu dh menjadi perkara biase bg sy stelah sy abis spm..
Hehehe...ok la...jom tgk2 order dri Nora ni...

4 Coin Purse + Name..

4 Keychain..Sy membuat mengikut permintaan Nora..

Yg ni Nora punya..Dia nk coin purse ni guna Printed Felt yg wane kuning & bunga2..
then dia nk keychain Cik CB ni & letak double satin rose serta nama dia....
so ini lah hasilnye..

Yg ni plak dia nk guna Printed Felt wane biru & bunga2 ni...
Then letak nama Dalila serta Keychain Hello Kitty..

First time buat pencil...Cantek x??
Letak nama Mira & sy hias2 skit dgn daisy cabochon..
sy suke ngn spring flower applique yg terlekat kat pencil tu..
sy beli dri TamuJajaKraf..
Haa..Yak ni yg mkn masa nk wat sbb sy xtaw nk hias apa dkt ats keychain donut tu..
dok la memikir, akhirnye sy buat krim dia tu guna Printed Felt yg sy beli dri ButtonsDotCom & hias kan dgn butterfly..
Sbb kan donut itu mknn jd sy hiaskan jg coin purse dia dgn mknn iaitu candy button..

Dah siap packing & telah di pos smalam menggunakan pos daftar..so mybe ari khamis @ jumaat smpi ke tgn Nora...Hope dia akn berpuas aty bile dpt coin purse ni...
kpd yg nk order jg, boleh email sy ye..craft.souvenir@gmail.com @ isi order form..
Bye..

2 comments:

 

Kiut Miut Kraf Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea