Wednesday, June 9, 2010

Plushies

Posted by Aja at 5:08 PM
Reactions: 
Dpt parcel lg tgh ari td..Suke nye...Sy order 4 Plushies kat Sepatu Merah...
Jom tgk..Cute2 taw...

Ini sy punye..Sy request nak letak nama WAN dkt Luv tu..
Ada Mksdnye tau..Dlm Hati sy Cume ada En WAN je..Sayang dia sowg je taw..
Dah 4 taun..Kawen??Insyaallah xlme lg..Hehe..
Hope hubungan ni Kekal Smpi Akhir Hayat..Amin..

Ni Utk En WAN...Kat Luv Tu Name Sy la...Hehe..Mksd yg sme mcm kat ats tu..

Yg ni tuk adek sy yg Bongsu..Name dia Afiq..
Sy bg je dia, terus dia peluk then dia kate wah cantek..
Sy happy bile adek sy suke plushies ni..utk hadiah burfday dia, tp terbagi awal sbb dia dh nmpk..hehe
sy sembunyikan, dia cri 1 uma..xpdn kecik..

yg ni utk adek yg no 4..kalo yg ni, pe je yg sy ada dia pon nk jg..tu yg kena order utk dia jg..kalo xda utk dia, nnti dia nangis..

ni la dia adek sy yg bongsu..umo nk masuk 2 taun (lg 1 week)..dia ni xsuke mek gmbr..ssh nk mek gmbr dia..tgk tu, ada ke g sikat muke plushies..haisy...nakal bdk sowg ni...tp dia la paling rapat ngn sy sbb sy la yg slalu jge dia..

sbelum terlupe, thnks tu Sepatu Merah..Sy suke sgt ngn Plushies ni...
sekian utk en3 kali ni..

0 comments:

Post a Comment

 

Kiut Miut Kraf Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea